Uudet CFMoto-moottoripyörät » GP Garage Oy

Uudet CFMoto-moottoripyörät

Erinomainen muotoilu

CFMOTOlle tärkeimpiä asioita ovat turvallisuus, tarkasti suunnitellut yksityiskohdat sekä ajomukavuus.

Laaja valikoima

CFMOTO moottoripyörävalikoima on laaja ja kaikki kiinnostuneet löytävät varmasti mallistosta toiveet täyttävän moottoripyörän!

Luotettavuus

CFMOTO moottoripyörien valmistus alkoi vuonna 1989 ja niitä on myyty menestyksekkäästi Euroopassa yli 10 vuoden ajan!

Tutustu CFMoto-valikoimaamme

Valitse sopivin moottoripyörä laajasta CFMOTO-tuotevalikoimasta. Valmistaja, joka aloitti moottoripyöräkomponenttien valmistuksen ja kehittämisen Aasian markkinoille vuonna 1989, on ollut Euroopassa vuodesta 2011. Kymmenen vuoden aikana on tullut markkinoille 3 sukupolvea moottoripyöriä ja nykyään ne ovat saavuttaneet suuren suosion Euroopassa. Itävaltalainen KISKA-, ja italialainen Modena40-toimisto ovat CFMOTOn suunnittelun takana.

Samoja suunnittelijoita ovat käyttäneet myös mm. KTM-, Husqvarna-, MV-Agusta. Siis eurooppalaista CFMOTO muotoilua Euroopan markkinoille! CFMOTO-moottoripyörissä käytetään Euroopassa valmistettuja komponentteja. Kaikkien CFMOTO- moottoripyörien sytytysjärjestelmä on Bocshilta, jarrut J.Juanilta tai Brembolta ja uuden 800MT-moottorin yksikkö valmistetaan KTM:n tehtaalla.

CFMoto-moottoripyörät Suomessa

CFMOTO moottoripyörien laaja mallivalikoima täyttää nykypäivän korkeat EURO 5 -tyyppihyväksyntävaatimukset. Euroopassa suunniteltu valikoima sisältää sekä katu-,että Adventure moottoripyöriä. CFMOTOn retrotyylinen, Scrambler – tyyppinen moottoripyöräsarja mallinimillä CLX Heritage ja CLX-Sport on saavuttanut suosiota. Suosittuja ovat myös CFMOTO NK-, MT- ja GT-sarjat, joiden suunnittelu on itävaltalaisen KISKA suunnittelutoimiston. Saman toimiston työtä ovat myös mm. HILTI-tuotteet- sekä Husqvarna- ja KTM-moottoripyörät.

CL-X-sarjan tyylikkäästi muotoillut ja korkeat laatuvaatimukset täyttävät moottoripyörät ovat italialaisen Modena40-suunnittelutoimiston mallistoa. Tärkeimmät varaosat ja komponentit ovat Euroopasta ja Japanista. Kaikissa CFMOTO-moottoripyörissä käytetään BOSCH-polttoainejärjestelmää, Continental-, J.Juan- tai Brembo-jarruja, KYB-iskunvaimentajia ja tietyissä malleissa KTM-moottorialustaa. CFMOTO-moottoripyörien myynti on viime vuosina kasvanut merkittävästi ja nyt niitä myy myös GP Garage! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.