CF Moto 700MT » GP Garage Oy

CF Moto 700MT

8990 €

CFMoto 700MT esittely

Saatavilla myös A2 (alle 35kW) ajokorttiluokkaan rajoitettuna.

CFMOTO 700MT on uusi lisäys MT-mallistoon. Se korvaa vanhemman 650MT-mallin tarjoten monia päivityksiä ja täysin uuden ulkoasun. Kaikkien MT-mallien tapaan se on suunniteltu pidemmille matkoille. Se tarjoaa mukavan ja ergonomisen ajoasennon, jonka ansiosta pidemmätkään ajomatkat eivät käy raskaiksi.

700MT:n moottori on 693-kuutioinen, nestejäähdytteinen kaksisylinteinen rivimoottori, joka tuottaa tehoa 49 kW ja vääntöä 60 Nm. Aiempaan 650MT-malliin verrattuna kasvaneet voimavarat on yhdistetty myös 700-malliston pakoputkiston optimointiin eli pakoputkisto on jo vuosien saatossa hyväksi havaittu ja moottoripyörää on kehitetty asiakkaiden palautteen ja tarpeiden perusteella.

Ulkoisesti 700MT on uudistunut täysin. Tyylikkään ulkonäön lisäksi kateosia suunniteltaessa on kiinnitetty huomiota aerodynaamisiin ominaisuuksiin, joten moottoripyörän ajettavuus ja vakaus ovat hyviä, eivätkä katteet muodosta pyörteitä.

Monien muiden CFMOTOn mallien tavoin pyörässä on 5-tuumainen TFT-näyttö, jonka löytää esimerkiksi 450SR-mallista. Näyttö on suunniteltu ajomukavuutta ja helppokäyttöisyyttä ajatellen, joten kaikki tarvitsemasi tiedot ovat suoraan silmien edessä. 700MT:n voi yhdistää CFMOTO Ride -mobiilisovellukseen, joka antaa vieläkin paremman yleisnäkymän moottoripyörän tietoihin, mahdollisuuden ohjelmistopäivityksiin ja paljon muuta. 700MT:n varustukseen kuuluu myös A- ja C-tyyppien USB-pistokkeet, joten voit tarvittaessa ladata älylaitteitasi ajon aikana.

Muiden MT-sarjan moottoripyörien tapaan 700MT on varustettu säädettävällä katelasilla, joka tarjoaa suojaa paitsi tuulelta, myös säältä ja ilmassa lentäviltä roskilta. Käsisuojat tarjoavat vastaavaa suojaa käsille.

700MT:n levyjarrut ovat tehokkaat ja korkealaatuiset, joten ne varmistavat erinomaisen hidastuvuuden. Kuljettajan turvallisuutta parantaa myös ABS-järjestelmä, joka estää renkaiden lukkiutumista esimerkiksi hätäjarrutustilanteessa. Se auttaa säilyttämään moottoripyörän vakauden ja ehkäisee kaatumisia.

LED-valot kuuluvat nykyajoneuvojen varustukseen, eikä CFMOTOlta voi odottaa yhtään vähempää. Täys-LED-valot valaisevat tehokkaasti tiellä ja maastossa. Hyvän valaistuksen lisäksi LED-valot tekevät moottoripyörän helpommaksi havaita, mikä parantaa kuljettajan turvallisuutta erityisesti pimeällä.

Moottori: Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus: 693 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho: 49 kW / 9000 rpm
Vääntö: 68 Nm / 6500 rpm
Vaihteisto: 6-vaihteinen
Jarrut: Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli: Ensihuolto 1000km / Seuraava huoltoväli 9000km tai 12kk
Takuu: Tehdastakuu 3 vuotta, ilman kilometrirajaa!
______________________________

Rahoitus alkaen 69/kk, 0e käsirahalla, ilman kaskopakkoa, 1-96kk maksuajalla.

Kotiintoimitus koko Suomeen, kysy hintaa.

Vakuutustarjous valmiiksi kilpailutettuun hintaan.

Varustelemme moottoripyörät toiveiden mukaisesti, myös A2-ajokorttiluokkaan rajoitukset.

Säilytysmahdollisuus ympäri vuoden.

Ehdota nykyistä moottoripyörääsi vaihdossa tai ostettavaksi.
______________________________

GP Garage Oy
Moottoripyörät helposti ja turvallisesti!

myynti@gpgarage.fi
gpgarage.fi

Moottoripyörät myydään välimyyntivarauksin, tarkista varusteiden oikeellisuus myyjältä.

Tekniset tiedot

Vuosimalli 2024
Teho 49 kW
Iskutilavuus 700 cm3
Väri Musta | Valkoinen
Toimistokulut 599 €

Varustelu

  • Sähkökäynnistys
  • Lukkiutumattomat jarrut (ABS)

Lähetä yhteydenotto