Moottoripyörän varustelu - tee unelmistasi totta!

Varustelu

Moottoripyörien varustelu – tee unelmistasi totta!

Haluamme, että moottoripyöräsi heijastaa täysin sinun toiveitasi ja ajotyyliäsi. Siksi tarjoamme mahdollisuuden varustella moottoripyöräsi yksilöllisten toiveidesi pohjalta. Hoidamme puolestasi myös moottoripyörän rajoituksen A2 (alle 35kW) ajokorttiluokkaan. Meiltä saat laajan valikoiman lisävarusteita, jotka tekevät prätkästäsi täsmälleen sellaisen kuin haluat.

Varustelupalvelumme kohokohtia:

  • Räätälöi moottoripyöräsi: Valitse haluamasi lisävarusteet, kuten vaihdenäytöt, putkistot, kaatumaraudat, säilytysratkaisut, puhelintelineet, kahvanlämmittimet ja tuning-osat, ja muokkaa moottoripyöräsi täysin omien mieltymystesi mukaiseksi.
  • Rajoitus A2 (alle 35kW) ajokorttiluokkaan: Hoidamme puolestasi moottoripyörän rajoituksen A2 (alle 35kW) ajokorttiluokkaan avaimet käteen periaatteella. Palvelu sisältää rajoitussarjan tilauksen, asentamisen sekä muutoskatsastuksen. 
  • Asiantunteva tuki ja neuvonta: Tiimimme auttaa sinua valitsemaan oikeat lisävarusteet ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.
  • Varustelu, joka tekee eron: Lisävarusteillamme voit tehdä moottoripyörästäsi ainutlaatuisen ja käytännöllisen.

Tee unelmistasi totta ja räätälöi moottoripyöräsi juuri sellaiseksi kuin haluat. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan parhaat lisävarusteet.

Lähetä meille viesti!

Yhteydenottotapa(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.