CF Moto 450NK » GP Garage Oy

CF Moto 450NK

7690 €

CFMoto 450NK esittely

CFMOTO 450NK on NK-malliston uusi lisäys, alemman keskiluokan nakupyörä. Nakupyörät ovat Euroopassa suosituin pyörätyyppi, ja lisäämällä mallistoon 450-kuutioisen ja A2-yhteensopivan moottorilla varustetun mallin, tarjoamme erinomaisen ominaisuuksien yhdistelmän niin aloittelijoille kuin kokeneille kuljettajille. 800NK:n ensimmäisen vuoden menestyksen jälkeen voimme sanoa, että nakupyörien suosio ei ole katoamassa minnekään, päinvastoin!

450NK:n moottori on jo saanut näyttää kyntensä 450SR-mallissa ja nyt sen käyttöä laajennetaan muihin mallisarjoihin. 450NK:n muotokieli on NK-sarjalle tyypillinen. Sitä voi pitää aggressiivisena ja rohkeana, sillä se yhdistää sulavat yleismuodot tyylikkäisiin aerodynaamisiin yksityiskohtiin. Se on saatavilla kolmessa huomiota herättävässä, upeassa värissä.

Moottori on 450SR-mallista tuttu; myös 450NK:n voimanlähde on 34,5-kilowattinen nestejäähdytteinen kaksisylinterinen rivimoottori, jonka voimin pyörä saavuttaa 100 km/h nopeuden alle 5 sekunnissa. Koska sen huippunopeus on 180 km/h, tällä moottoripyörällä ei ole ongelmia vuoristossa tai moottoriteillä. 270-asteisen kampiakselin kulman ansiosta moottori muistuttaa luonteeltaan ja ääneltään V2-moottoria. 450NK:n polttoainesäiliö on 14-litrainen, joten tankillisella voi ajaa yli 300 kilometrin matkan.

Tehon lisäksi 450NK tarjoaa myös vakautta ja ketterää ajettavuutta. Sen paino on vain 165 kiloa, joten sitä voi heitellä helposti tiukkoihin mutkiin. 450NK:n varustukseen kuuluu myös sutimisenesto (TCS), joka parantaa turvallisuutta liukkailla teillä tai liukkaissa olosuhteissa estämällä renkaiden pidon irtoamista.

5-tuumainen TFT on asennettu suoraan kuljettajan eteen, joten se tarjoaa hyvän yleiskuvan moottoripyörän tiedoista. Sen voi myös yhdistää CFMOTO Ride -mobiilisovellukseen, josta näkee tietoa edellisistä ajokerroista sekä paljon muuta. Näyttöön on myös sisäänrakennettu Motoplay-ominaisuudet. Moottoripyörässä on tyypin A ja tyypin C latauspistokkeet siltä varalta, että sinun tarvitsee ladata puhelinta tai muita laitteita.

Tehokkaat levyjarrut yhdistettynä ABS-järjestelmään takaavat nopean ja turvallisen pysähtymisen lyhyellä matkalla. 450NK on myös suunniteltu pidempiä ajomatkoja ajatellen mukava ja ergonominen ajoasento ei käy raskaaksi kuljettajalle.

Moottori: Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus: 449 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho: 32.5 kW / 9000 rpm
Vääntö: 42 Nm / 6250 rpm
Vaihteisto: 6-vaihteinen
Jarrut: Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli: Ensihuolto 500km / Seuraava huoltoväli 5000km tai 12kk
Takuu: Tehdastakuu 3 vuotta, ilman kilometrirajaa!
______________________________

Rahoitus alkaen 69/kk, 0e käsirahalla, ilman kaskopakkoa, 1-96kk maksuajalla.

Kotiintoimitus koko Suomeen, kysy hintaa.

Vakuutustarjous valmiiksi kilpailutettuun hintaan.

Varustelemme moottoripyörät toiveiden mukaisesti, myös A2-ajokorttiluokkaan rajoitukset.

Säilytysmahdollisuus ympäri vuoden.

Ehdota nykyistä moottoripyörääsi vaihdossa tai ostettavaksi.
______________________________

GP Garage Oy
Moottoripyörät helposti ja turvallisesti!

myynti@gpgarage.fi
gpgarage.fi

Moottoripyörät myydään välimyyntivarauksin, tarkista varusteiden oikeellisuus myyjältä.

Tekniset tiedot

Vuosimalli 2024
Teho 33 kW
Iskutilavuus 450 cm3
Väri Valkoinen | Musta | Sininen
Toimistokulut 599 €

Varustelu

  • Sähkökäynnistys
  • Lukkiutumattomat jarrut (ABS)

Lähetä yhteydenotto