CF Moto 450MT » GP Garage Oy

CF Moto 450MT

8690 €

CFMoto 450MT esittely

CFMOTO 450MT on uusi lisäys tunnettuun MT-sarjaan. Moottoripyörä tarjoaa kaiken, mistä MT-sarja on tullut tutuksi. MT tulee sanoista Multifunctional Touring, eli monitoimimatkapyörä, mikä tarkoittaa, että tämä moottoripyörä on erinomainen valita sekä katu- että maastoajoon. 450MT:n avulla pääset pois kaupungista ja tuot elämääsi vapautta. Tämä on iskutilavuudeltaan MT-malliston pienin moottoripyörä, joten se tekee seikkailupyöristä entistäkin helpommin lähestyttäviä aloittelijoille.

450MT sopii täydellisesti A2-luokkaan, joten se on ihanteellinen aloittelijoille, mutta tarjoaa hienoja seikkailuja myös kokeneemmille kuljettajille. Sen voimanlähteenä toimii 449,5-kuutioinen moottori, joka tuottaa 32,5 kilowatin tehon ja 44 newtonmetrin väännön. Kaksisylinterinen nestejäähdytteinen moottori tarjoaa pehmeää voimaa laajalla kierrosalueella.

Moottoripyörän ulkonäön on suunnitellut KISKA, eräiden maailman suurimpien brändien kanssa työskentelevä suunnittelutoiminto, joka auttaa suunnittelemaan eräitä CFMOTOn moottoripyörämalleja. MT:lle on annettu tuore ulkoasu, joka kertoo, että 450MT on suunniteltu käyttöön maastossa kuin maastossa.

Ensisilmäyksellä saatat saada vaikutelman, että kyseessä on painava matkapyörä, mutta todellisuudessa tämä ei pidä paikkaansa. 450MT painaa vain 175 kiloa, joten se on luokassaan hyvin kevyt, mikä tekee siitä helpon hallita ja ketterän kaikissa tilanteissa. Uusi, erittäin kestävä runko tarjoaa pehmeää ja vakaata ajettavuutta erityisesti nopeassa ajossa.

Koska 450MT on suunniteltu pitkille matkoille ja tarjoamaan hyviä maastoajo-ominaisuuksia, on se myös hyvin mukava. Sen mahdollistaa maastoajossa erinomainen säädettävä KYB-jousitus, jonka joustomatka on 200 mm. Jousitus parantaa ajokokemusta nielemällä ja suodattamalla maaston epätasaisuudet ongelmitta.

CFMOTO 450MT -mallissa käytetään edessä 21-tuumaista ja takana 18-tuumaista pinnavannetta. Vanteille on asennettu laadukkaat maastorenkaat, jotka tarjoavat hyvää suorituskykyä monenlaisella ajoalustalla. 450MT on suunniteltu ergonomiseksi myös seisten ajettaessa ja se mahdollistaa ajamisen seisten pitkään väsyttämättä kuljettajaa.

Vakiovarusteiden listalta löytyy säädettävä tuulilasi, joka suojaa kuljettajaa sekä parantaa aerodynamiikkaa. Istuin ja ohjaustanko ovat säädettävissä, mikä mahdollistaa mukauttamisen kuljettajan toiveiden mukaisesti. 450MT:n varustukseen kuuluu ABS-jarrujen lisäksi TCS-sutimisenesto, joka on haluttaessa sammutettavissa. Monien muiden CFMOTO-moottoripyörien tapaan mittaristo on 5-tuumainen TFT, johon on sisäänrakennettu Motoplay-ominaisuudet ja jonka voi yhdistää CFMOTO Ride -sovellukseen.

Moottori: Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus: 449 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho: 31 kW / 8500 rpm
Vääntö: 44 Nm / 6250 rpm
Vaihteisto: 6-vaihteinen
Jarrut: Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli: Ensihuolto 500km / Seuraava huoltoväli 5000km tai 12kk
Takuu: Tehdastakuu 3 vuotta, ilman kilometrirajaa!
______________________________

Rahoitus alkaen 69/kk, 0e käsirahalla, ilman kaskopakkoa, 1-96kk maksuajalla.

Kotiintoimitus koko Suomeen, kysy hintaa.

Vakuutustarjous valmiiksi kilpailutettuun hintaan.

Varustelemme moottoripyörät toiveiden mukaisesti, myös A2-ajokorttiluokkaan rajoitukset.

Säilytysmahdollisuus ympäri vuoden.

Ehdota nykyistä moottoripyörääsi vaihdossa tai ostettavaksi.
______________________________

GP Garage Oy
Moottoripyörät helposti ja turvallisesti!

myynti@gpgarage.fi
gpgarage.fi

Moottoripyörät myydään välimyyntivarauksin, tarkista varusteiden oikeellisuus myyjältä.

Tekniset tiedot

Vuosimalli 2024
Teho 31 kW
Iskutilavuus 450 cm3
Väri Musta | Sininen
Toimistokulut 599 €

Varustelu

  • Sähkökäynnistys
  • Lukkiutumattomat jarrut (ABS)

Lähetä yhteydenotto