CF Moto 800MT Explore » GP Garage Oy

CF Moto 800MT Explore

16290 €

CFMoto 800MT Explore esittely

Saatavilla myös A2 (alle 35kW) ajokorttiluokkaan rajoitettuna.

CFMOTO 800MT Explore on tuorein lisäys MT sarjaan. Verrattuna edellisiin Sport- ja Touring malleihin, Explore tuo mukanaan monia päivityksiä ja muutoksia.

Kuljettajan turvallisuuden parantamiseksi 800MT Explore -malli on varustettu upouudella luistonestojärjestelmällä. Koska tämä moottoripyörä on suunniteltu pitkän matkan ajoihin, on todennäköistä, että kuljettaja kohtaa ajoittain huonoja ajo-olosuhteita. Tästä syystä lisäsimme uuden luistonestojärjestelmän, joka tarjoaa paremman pidon vaikeissa olosuhteissa estäen pyöriä luistamasta. Tämä uusi ominaisuus pääsee parhaiten oikeuksiinsa sateisissa olosuhteissa, kun tiet ovat liukkaita.

Myös CFMOTO 800MT -mallin multimediajärjestelmä on saanut raikkaan uuden ilmeen. Päivitys 8 tuuman näyttöön tarjoaa kuljettajalle paremman yleiskuvan. Upouusi 8-tuumainen multimediakäyttöliittymä sisältää puheohjauksen, kosketusnäytön, navigaattorin ja monia muita ominaisuuksia. Voit myös yhdistää mobiililaitteesi mediajärjestelmään Bluetoothin avulla.

Uusi kaistanvaihtoavustin tekee moottoripyöräilystäsi helpompaa ja turvallisempaa. Pyörän takaosaan asennettujen tutkien ansiosta saat paremman yleiskuvan siitä, mitä takanasi ja kuolleissa kulmissasi tapahtuu. Sen avulla olet tietoinen ohittavista autoista ja siitä onko kaistan vaihto turvallista. Näin voit pitää katseesi tissä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, mitä takanasi tapahtuu.

CFMOTO 800MT Explore -malli on nyt myös varustettu Michelin-renkailla. Michelin on laajalti tunnettu luotettavien ja laadukkaiden renkaiden valmistajana. Näillä uusilla renkailla voit olla varma, että ajokokemuksesi on turvallinen ja pitkäkestoinen. Michelin tunnetaan erittäin kestävien renkaiden valmistajana. Käytöstä riippuen renkaiden odotetaan kestävän 5-10 vuotta tai keskimäärin noin 10 000 km. Tämä tarkoittaa jopa vuosikymmenen verran hauskanpitoa, tuntiessasi samalla olosi turvalliseksi.

800MT-malleissa on luotettava ja tehokas 799 cm3 rivisylinterinen, vesijäähdytteinen moottori. Tämä moottori on luotu yhteistyössä moottoripyöräteollisuudessa mainetta niittäneen KTM:n kanssa. Moottori on suunniteltu tarjoamaan runsaasti suorituskykyä riippumatta siitä, oletko tiellä tai maastossa. 70 kW teho ja 77 Nm vääntömomentti tuovat iloa ajamiseen ja sallivat kuljettajan ottavan ajamisesta kaiken irti. 800MT-malleissa on myös 19 litran polttoainesäiliö, joka mahdollistaa pitkät ajomatkat, ilman, että joudut jatkuvasti miettimään seuraavaa tankkausta.

CFMOTO 800MT Explore -malli on varustettu tehokkailla LED-valoilla, jotka valaisevat tietä pitkillä matkoillasi. LED-lamput ovat kirkkaampia kuin halogeenilamput ja tuottavat valkoisemman valon halogeenin tuottaman keltaisen valon sijaan. LED-valot tarjoavat myös paremman näkyvyyden ja laajemman valaistuskulman.

Aiempien Road- ja Rain-ajotilojen lisäksi on 2 lisäajotilaa, jotka antavat enemmän mahdollisuuksia muokata pyörän ajo-ominaisuuksia kuljettajan mieltymysten mukaan. Road-ajotila tarjoaa tasapainoisen ajokokemuksen, joka optimoi tehon ja polttoainetalouden välisen suhteen. Rain-ajotila rajoittaa kiihtyvyyttä estääkseen renkaita luistamasta märällä tiellä. Se myös lisää toimintasädettä ja parantaa polttoainetaloutta. Upouusi Enduro-ajotila optimoi moottoripyörän parhaan polttoainetalouden sekä pisimmän mahdollisen toimintasäteen. Uusi Pro -tila on tarkoitettu kokeneille kuljettajille ja antaa mahdollisuuden ottaa moottoripyörästä kaikki irti. Se tarjoaa enemmän tehoa, mutta vähentää polttoainetaloutta ja toimintasädettä. Tätä tilaa suositellaan vain kokeneille kuljettajille.

CFMOTO 800MT Explore vie sinut kohti uutta ja odottamatonta. Pitkät ajomatkat tuovat usein arvaamattomia sää- ja tieolosuhteita. Mukavuuden lisäämiseksi 800MT on varustettu lämmitetyllä ohjaustangolla sekä istuimella. Kuljettajan suojaksi moottoripyörässä on säädettävä tuulilasi ja muoviset käsisuojat, jotka kiinnitetään ohjaustankoon.

Kuten nimikin kertoo, CFMOTO 800MT Explore on luotu seikkailuihin. Se soveltuu sekä maantie-, että maastoajoon. Sillä on ilo ajaa, olivatpa tieolosuhteet millaiset tahansa. Runsaiden turvallisuusominaisuuksien ansiosta voit lähteä tutkimusmatkoillesi huoletta ja nauttia matkasta. 800MT:ssa on riittävasti tehoa monenlaisten maastojen valloittaimiseen.

800MT on luotu kuljettajalle, joka pitää leppoisesta matkanteosta ja nauttii jokaisesta hetkestä. Siksi tässä moottoripyörässä on runsaasti mukavuusominaisuuksia. 4 erilaista ajotilaa ja vakionopeudensäädin, joka mahdollistaa jopa 120 km/h nopeuden. Nämä ominaisuudet tekevät pisimmistäkin maantieajoista nautinnollisia.

Pitkä huoltoväli: Ensihuolto 1000km / Seuraava huoltoväli 15000km tai 12kk
Takuu: Tehdastakuu 3 vuotta, ilman kilometrirajaa!
______________________________

Rahoitus alkaen 69/kk, 0e käsirahalla, ilman kaskopakkoa, 1-96kk maksuajalla.

Kotiintoimitus koko Suomeen, kysy hintaa.

Vakuutustarjous valmiiksi kilpailutettuun hintaan.

Varustelemme moottoripyörät toiveiden mukaisesti, myös A2-ajokorttiluokkaan rajoitukset.

Säilytysmahdollisuus ympäri vuoden.

Ehdota nykyistä moottoripyörääsi vaihdossa tai ostettavaksi.
______________________________

GP Garage Oy
Moottoripyörät helposti ja turvallisesti!

myynti@gpgarage.fi
gpgarage.fi

Moottoripyörät myydään välimyyntivarauksin, tarkista varusteiden oikeellisuus myyjältä.

Tekniset tiedot

Vuosimalli 2024
Teho 67 kW
Iskutilavuus 800 cm3
Väri Musta | Valkoinen
Toimistokulut 599 €

Varustelu

  • Sähkökäynnistys
  • Lukkiutumattomat jarrut (ABS)

Lähetä yhteydenotto