Etäkauppoihin erikoistunut käytettyjen moottoripyörien myyjäliike

GP Garage Oy

Moottoripyörät helposti
ja turvallisesti!

Olemme valtakunnallisesti toimiva, etäkauppoihin erikoistunut käytettyjen moottoripyörien myyjäliike. Toimipisteemme sijaitsee Varsinais-Suomen Raisiossa ja meiltä löydät Suomen kolmanneksi suurimman käytettyjen moottoripyörien valikoiman.

Meiltä löydät kattavan, hintatietoisen ja tarkasti valikoidun valikoiman monenlaisiin tarpeisiin. Myymme vain laadukkaita, kuntotarkastettuja moottoripyöriä, jokainen myymämme yksilö on sellainen, jonka haluaisimme itsekin omistaa.

Liikkeessämme voit koeajaa ja tutustua moottoripyörään, ystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan. Kaupat voidaan tehdä myös täysin etänä jolloin saat 14 päivän palautusoikeuden ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Palvelutarjontaamme kuuluu etä- ja vaihtokaupat, kotiinkuljetus, rahoitus, vakuutus, lisäturva, varustelu sekä säilytys.

Asioidaksesi meillä sinun ei tarvitse olla moottoripyörien asiantuntija – se on meidän tehtävämme! Neuvomme ja autamme mielellämme juuri sinulle sopivan moottoripyörän valinnassa. GP Garage Oy on avoinna maanantaista lauantaihin, ollaan yhteydessä.

GP Garage Oy – Moottoripyörät helposti ja turvallisesti!

GP Garage – Varsinais-Suomen suurin käytettyjen moottoripyörien myyjäliike

Tunnetko intohimoa vauhdin ja kaksipyöräisten maailmaan? GP Garage Oy on valtakunnallisesti toimiva, etäkauppoihin erikoistunut käytettyjen moottoripyörien myyntiliike. Me tiedämme, että prätkät ovat enemmän kuin vain kulkupelejä. Ne ovat vapautta, seikkailua ja adrenaliinia. Siksi tarjoamme laadukkaan, kuntotarkastetun käytetyn moottoripyörän, joka on valmiina viemään sinut seuraavalle ajoseikkailulle.

GP Garage - CF Moto

Laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä

Meiltä löytyy laaja, hintatietoinen ja huolellisesti koottu valikoima erilaisia moottoripyöriä. Myymme vain sellaisia yksilöitä, joita itsekin omistaisimme ylpeydellä. Olipa sinulla mielessäsi sitten katupyörä, custom, touring, enduro, cross tai mikä tahansa muu runkotyyppi, meillä saattaa olla juuri se, mitä etsit. Tunnetut moottoripyörämerkit, kuten BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Yamaha ja monet muut, löytyvät valikoimastamme.

Asiantunteva henkilökunta

Liikkeessämme on mahdollista koeajaa ja tutustua moottoripyörään ennen ostopäätöstä. Ystävällinen ja kokenut henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan moottoripyörän. Ei haittaa, vaikka et olisi moottoripyörien asiantuntija – me olemme täällä sinua varten. Kaupat voidaan tehdä täysin etänä, jolloin saat 14 päivän palautusoikeuden ja pyörän toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Käytetyt moottoripyörät turvallisesti

GP Garage Oy on nimi, johon pystyt luottamaan. Jokainen myymämme moottoripyörä on huolellisesti tarkistettu, ja sen kunto ja ominaisuudet sekä hinta on ilmoitettu selkeästi myynti-ilmoituksessa. Kun ostat meiltä, nautit kuluttajansuojan eduista, ja teet huolettomat kaupat. Meillä voi luottaa siihen, että kaikki on kunnossa.

Etsitkö ensimmäistä prätkääsi?

Oletko aloittelija moottoripyörän selässä? Ei hätää. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan pyörän. Aloittelijalle suosittelemme pyörää, joka on helppo hallita ja kevyt ajaa. Turvallisuus on meille tärkeää, ja valikoimastamme löytyykin sopiva merkki ja malli myös ensikertalaiselle.

Monipuoliset palvelut

Palveluihimme kuuluu etä- ja vaihtokaupat, kotiinkuljetus, rahoitus, vakuutus, lisäturva, varustelu ja säilytys. Haluamme tehdä moottoripyörän ostamisesta ja omistamisesta mahdollisimman vaivatonta ja nautinnollista. Olemme auki maanantaista lauantaihin, joten ota rohkeasti yhteyttä, ja autamme sinua seuraavan moottoripyöräsi hankinnassa.

Ota yhteyttä!

Ei väliä, oletko kokenut moottoripyöräilijä vai aloittelija – me olemme täällä sinua varten. Tutustu valikoimaamme verkossa ja ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään unelmiesi moottoripyörän. Vauhti, vapaus ja uudet seikkailut odottavat!