CF Moto 450CL » GP Garage Oy

CF Moto 450CL

8290 €

CFMoto 450CL esittely

Uusin lisäys CFMOTO-mallistoon on täällä. 450CL-C on klassisen tyylin ja mainion modernin suorituskyvyn yhdistävä cruiser-tyyppinen moottoripyörä. 450-kuutioisen moottorin ansiosta se on mainio valinta aloittelijoille, mutta tarjoaa siitä huolimatta jännittävää ajokokemusta kuljettajille, joilla on takanaan useita ajokausia. 450SR:n menestys on osoittanut, että 450-kuutioiset moottorit ovat ihanteellisia suurelle osalle kuljettajia. Tämän vuoksi CFMOTO onkin päättänyt laajentaa 450-mallistoaaan 450CL-C tuo CFMOTO-mallistoon jotain aivan uutta.

CL tulee sanasta Classic, joka kuvaa cruiser-tyyppisen pyörän yleistä ulkoasua. C:n merkitys on Cruiser. Erittäin matala istuinkorkeus on tälle moottoripyörälle tyypillinen ominaisuus. Matalan istuimen syy ei ole ainoastaan ulkonäössä, vaan se tarjoaa myös oivallista mukavuutta lämpimien kesäpäivien pitkille ajoretkille.

TEHOKASTA MUKAVUUTTA
CFMOTO 450CL-C edustaa suorituskyvyltään keskiluokkaa. Sen voimanlähde on kaksisylinterinen DOHC-moottori, jonka iskutilavuus on 450 cm3. Se tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja ajokokemusta kaikentyyppisille kuljettajille. Maksimiteholtaan 34,5-kilowattinen moottori on kehitetty yhteistyössä alan tunnetuimpiin valmistajiin kuuluvan KTM:n kanssa. Cruiser-tyyppisille moottoripyörille tyypillistä on voimakas alakierrosalue ja 450CL-C tarjoaakin erittäin hyvää käytännön suorituskykyä erityisesti kiihdytys- ja ohitustilanteissa.

KLASSINEN, MUTTA MODERNI
450CL-C:n ulkonäköön on otettu vaikutteita brittiläisistä cruiser-moottoripyöristä, joissa nähdään samanlaisia pehmeitä linjoja. Värivaihtoehtoja on kaksi: punainen ja musta, joissa tankki on maalattu kiiltävällä metallivärillä, joka kääntää ohikulkijoiden katseet. Pakoputket on maalattu mattamustaksi, mikä tekee ulkonäöstä tyylikkään. Retrotyylinen nahkapäällysteinen istuin on runsaasti pehmustettu, joten se tarjoaa erinomaista mukavuutta pidemmillekin ajoretkille. Istuin on myös vedenpitävä ja helppo puhdistaa.

TURVALLISUUS ENSIN
Klassisesta retrotyylistä huolimatta 450 CL-C on täynnä ajokokemusta parantavaa modernia tekniikkaa. Sen varustukseen kuuluu esimerkiksi luistonestojärjestelmä, joka tuo turvallisuutta ajettaessa heikoissa olosuhteissa estämällä takarenkaan liiallista sutimista. Pyörä on varustettu myös ABS-jarruin. Niiden ansiosta jarrutusmatka on lyhyempi ja johdonmukaisempi jopa märillä pinnoilla. Yhdistettynä halkaisijaltaan 320-milliseen etujarrulevyyn ja nelimäntäiseen radiaalijarrusatulaan ABS tarjoaa optimaalista jarrujen suorituskykyä kaikissa tilanteissa.

ÄLYKÄS
Turvallisuusominaisuuksia vastaavasti tämän tyyliltään klassisen moottoripyörän mukavuusominaisuuksia ei tule aliarvioida. Sen tyylikäs kolmituumainen TFT-näyttö tarjoaa yleiskatsauksen moottoripyörän ajonopeuteen, valittuun vaihteeseen yms. T-BOX:n avulla moottoripyörän voi yhdistää mobiililaitteeseen, jonka avulla saa pääsyn suureen valikoimaan tilastoja sekä muita tietoja. CFMOTO RIDE -sovellus mahdollistaa suurimman ajonopeuden ja ajomatkan tilastojen tarkastelun lisäksi päivitysten asentamisen sekä jopa MotoPlay-toimintojen käytön.

Moottori: Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus: 449 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho: 32.5 kW / 9000 rpm
Vääntö: 42 Nm / 6250 rpm
Vaihteisto: 6-vaihteinen
Jarrut: Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli: Ensihuolto 500km / Seuraava huoltoväli 5000km tai 12kk
Takuu: Tehdastakuu 3 vuotta, ilman kilometrirajaa!
______________________________

Rahoitus alkaen 69/kk, 0e käsirahalla, ilman kaskopakkoa, 1-96kk maksuajalla.

Kotiintoimitus koko Suomeen, kysy hintaa.

Vakuutustarjous valmiiksi kilpailutettuun hintaan.

Varustelemme moottoripyörät toiveiden mukaisesti, myös A2-ajokorttiluokkaan rajoitukset.

Säilytysmahdollisuus ympäri vuoden.

Ehdota nykyistä moottoripyörääsi vaihdossa tai ostettavaksi.
______________________________

GP Garage Oy
Moottoripyörät helposti ja turvallisesti!

myynti@gpgarage.fi
gpgarage.fi

Moottoripyörät myydään välimyyntivarauksin, tarkista varusteiden oikeellisuus myyjältä.

Tekniset tiedot

Vuosimalli 2024
Teho 33 kW
Iskutilavuus 450 cm3
Väri Punainen | Musta
Toimistokulut 599 €

Varustelu

  • Sähkökäynnistys
  • Lukkiutumattomat jarrut (ABS)

Lähetä yhteydenotto